keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Olisitko tavattavissa, kun onni kolkuttaa ovellesi?

Tämä lause sai minut toimimaan eilen, sillä minä en valitettavasti olisi tavattavissa. Joutuisin huutamaan oven läpi, että tulisitko sivuoven kautta...

Meidän pääovi on ollut rikki ja pois käytöstä jo monta kuukautta. Käytämme epäkäytännöllisempää sivuovea, jonka kuistille aina kerääntyy kenkiä, keräykseen lähteviä pulloja ja tölkkejä, puutarhatarvikkeita ja vauvan vaippoja. Aamulla kun mieheni oli lähdössä viemään lapsia päiväkotiin tytär valitti, että on liian ahdasta. Kauniilla sisääntulolla ja käytännöllisellä eteisellä on valtava merkitys oman perheen toimivan arjen kannalta. Se on tärkeä vieraiden vastaanottamisen kannalta ja olisihan kiva jos hyvä energiakin pääsisi virtaamaan taloon. Meillä olisi kyllä kaunis sisääntulo, mutta emme pääse käyttämään sitä kun ovi ei toimi. Se täytyy saada korjattua!

Vuonna 2003 tai 2004 talomme pääjulkisivu näytti tältä.


Kun edellinen omistaja "peruskorjasi" taloa vuonna 2004 tai 2005, kauniiden ikkunoiden tilalle vaihtui modernit pienet luukut ja pariovien tilalle asennettiin ovi joka nyt on rikki. Nämä korjaustoimenpiteet muuttaa julkisivun luonnetta aivan täysin ja ovat minun murheenkryyninä.


Lainasin kirjastosta eilen feng shui kirjan kun halusin saada ideoita miehen ja pojan puuhuoneen sisustukseen, jonka remontointi on tarkoitus aloittaa tulevana viikonloppuna. Luin sen kannesta kanteen ja sain paljon uutta inspiraatiota. Sen lisäksi että meidän täytyy saada puuhuone remontoitua, meidän täytyy myös saada etuovi korjattua, jotta saamme hyvää energiaa taloon ja kaikki ulkovaatteet käytännölliseen järjestykseen. Haluan että saan edes oven avattua jos onni sattuisi tulla kolkuttamaan. Ja ehkäpä oveen pitäisi myös saada kolkutin, nyt kun ovella ei ole ovikelloakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti